Sort Hold

Vi er en gruppe løbere under Køge Atletik, der træner seriøst mod fælles og individuelle sportslige mål. Der løbes fra 3000m til maraton. Målet er at specialisere sig i given distance og opnå bedst mulig resultat.

Vi har 2-4 fælles træningsdage, tirsdag 17.30 (obligatorisk), torsdag 17:30, lørdag 9.00 og søndag 9:00.

Vi deltager i vinterens cross turneringer, DAF løb, sommerens baneturnering, enkelte motionsløb, Store DM og DM for Master.

Træningen varieres og der føres træningsdagbog for løbende evaluering. Vi bruger facebook og “Den sorte kalender” til formidling af træning og til eventuelt dagbog.

Målet er ikke kun træning men at formidle træning og lære værdien af enkelte træningspas, lære at periodisere træning til peak for bedst muligt resultat.

Det er et krav at man har klubsinglet, armbåndsur med stopur, pigsko eller racersko til banetræning. Spørg først trænerne til udstyr, så du er sikker på at købe rigtigt udstyr før, tegnebogen bliver rødglødende.

Der er krav om, at man tager ansvar i fælles regi og selv aktivt søger information om stævner træning osv. Der forventes man bakker op om, ikke kun sine egne mål, men også resten af teamets.

Hvis det tiltaler dig at træne hårdt og målrettet indenfor de længere løbedistancer, er du velkommen på sort hold.

Mødested: Køge Atletiks midlertidige klubhus i Køge Tennis Klub Ved Stadion 12
4600 Køge.