Atletik Nyheder

DM og DMU

DM – Odense

D. 25. august deltog klubbens diskoskastere – Ane, Cathrine, Tenna, Frederik og Andreas – til Danmarksmesterskaberne i Odense.

Det var kvindernes diskosfinale, som var den første konkurrence. I år var niveauet det højeste i mange år, og der skulle kastes langt for at gå i finalen og sikre sig 3 yderligere kast. Ane og Cathrine kastede diskossen ud på hhv. 36,09m og 38,32m, som var stabile resultater for deres vedkommende. Til Trods for det, skulle der 38,57m til for at få den 8. og sidste finaleplads. Cathrine og Ane sluttede som hhv. nr. 9 og 10. Tenna kastede 43,02m, hvilket rakte til en 7. plads i det skarpe felt.

Så blev det mændenes tur til at præstere, og det må man også sige, at de gjorde. Frederik kastede 41,26m og endte på en flot 5. plads – to placeringer bedre end seedet. Andreas lå længe på bronzepladsen med et kast på 51,75m, desværre kastede en konkurrent længere i 4. forsøg med 52,31m. Det lignede, at Andreas kunne svare igen, men han manglede desværre det sidste for at true 3. pladsen.  

For Tennas og Andreas vedkommende var det sidste stævne for i år.

DMU- Aalborg

Weekenden efter var der Danmarksmesterskaberne for ungdom i Aalborg. Det var en lille men stærk gruppe, som tog afsted. Maja Felby, P17, var den første, som var i aktion, her løb hun 400m i tiden 1.04.10. Det var hendes anden gang på distancen. Om søndagen løb hun 200m i tiden 27,81s, som gav hende en heatsejr og samlet en 10. plads. Maja er begyndt på Vejle Idrætsefterskole, som er en Atletik Efterskole, hvor hun træner to gange om dagen de fleste dage. Det bliver spændende at følge hende det kommende år. Ane og Cathrine, P19, deltog i diskoskast. Ane kastede diskossen ud på 36,86m, hvilket rakte til en 4. plads. Cathrine kastede 39,85m, som gav hende en fin bronzemedalje. Frederik præsterede lidt under niveau ift. i sidste uge, men til trods for det, rakte det til guldmedaljen og titlen som Danmarksmester i diskoskast for D22.

0 comments on “DM og DMU

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: